Wilt u een training Het Nieuwe Rijden volgen? Of wilt u uw medewerkers laten trainen in Het Nieuwe Rijden?

Een bepaalde manier van rijden die door de jaren heen in uw rijstijl of de rijstijl van uw chauffeurs is gesleten, verandert makkelijker met een beetje hulp. Speciale cursussen en trainingen helpen de chauffeur om zich bewust te worden van zijn eigen stijl en rijgedrag en om de nodige aanpassingen aan te brengen in de rijtechniek.

Kies de beste training Het Nieuwe Rijden voor uw bedrijf

Het Nieuwe Rijden kan uw bedrijf veel voordelen opleveren. Maar welke trainingsvorm is nu voor uw bedrijf en uw situatie het meest geschikt? Om dat te bepalen hebben we een slimme rekenmodule ontwikkeld.

Aanbieders van rijstijltrainingen Het Nieuwe Rijden

Verschillende instituten en rijscholen bieden specifieke trainingen Het Nieuwe Rijden aan. Als beroepschauffeur of automobilist kunt u zich hier bekwamen in de rijstijl van Het Nieuwe Rijden. De cursussen worden gegeven door gecertificeerde trainers.

Bij elke aanbieder ziet u wat het aanbod is: trainingen voor personenauto's of trainingen voor vrachtauto's en/of bussen. Voor bedrijven kunnen vaak trainingen bij het bedrijf zelf en met de eigen voertuigen georganiseerd worden.

De aanbieders zijn gesorteerd op postcode, zodat u een aanbieder bij u in de buurt kunt zoeken.

Zoekt u voor de Richtlijn Vakbekwaamheid een training voor beroepschauffeurs in het kader van de verplichte nascholing? Op de website van het CCV vindt u een overzicht met gecertificeerde nascholingscursussen en praktijktoetsen.